October 1, 2010

Stark Contrast


In stark contrast to the book-filled spaces in the post below, these are a perfect study (literally) in clean, and orderly! I really like the old worn office chair, in the image above.


The girly version; super pretty little spot, to do your office work....


...and TGIF !! I figured I would leave you with a pretty little nook with two of my favorite flowers; Hydrangas and Ranunculuars! Will you be picking up flowers for the weekend??

Have a fun filled weekend!

Natasha

Image #1via House & Garden, Image #2 via ?, Image #3 via Brabourne Farm

2 comments:

 1. Have a great weekend! Beautiful flowers!

  E+J

  ReplyDelete
 2. Hej,

  Oj, vad många som vill ha "elefantkuddar"! Betydligt fler än vad tyget som jag har räcker till. Därför tänkte jag göra såhär:

  Av det tyget som jag har hemma nu kommer jag att sy 9 st kuddar som är ca, 40 x 45-50 cm. Baksidan kommer att vara i svart matchande linnetyg.
  Priset är 300 kr plus frakt.

  1. Om du fortfarande är intresserad och vill köpa en av dem, är det bara att sända mig ett nytt mail, med en "beställning" ! Först till kvarn, gäller!

  2. Om du skulle vilja ha en kudde i någon annan storlek, kanske helt gjord i elefanttyget eller i en annan färg, så skall jag försöka ordna det när de första 9 kuddarna är klara och sålda.

  Jag börjar att sy i morgon, så jag kan med största sannolikhet skicka dem i början på nästa vecka, om inget oförutsett inträffar såklart!

  Önskar dig en skön helg!

  Med vänlig hälsning
  Helena

  ReplyDelete

Don't be shy... let me know what you think.
Thank you so much for taking the time to comment!

Natasha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...